Unikalaus interjero projektavimą lemia 3 pagrindiniai veiksniai: užsakovo pageidavimai, įrenginėjamos erdvės ypatumai ir dizainerio asmenybė ir patirtis.  Su užsakovu, kuris ieško išskirtinės aplinkos ir kokybiškų sprendimų savo gyvenimo būdui pabrėžti, aptariame pageidavimus ir poreikius, apibrėžiame aiškius rėmus ir ieškome vientisos interjero koncepcijos. Taip natūraliai gimsta harmoninga erdvė su savo spalvomis, šviesos žaismu, baldais, dekoro elementais - jauki namų erdvė,  artima užsakovui ir jo estetikai.

Pagal poreikį ir galimybes, galima rinktis iš skirtingų projektavimo paslaugų: 

1. Interjero vizualizacijos - kuomet Jūsų poreikiai ir svajonės virsta vaizdu. Aiškiai suplanuotos erdvės, siūlomi apšvietimo sprendimai, parenkama spalvų gama, uždedamos tikros apdailos medžiagos (tapetai, plytelės....) tekstūra, pateikiami nestandartinių baldų projektai ir brėžiniai. 

2. Vizualizacijos ir projekto įgyvendinimas. Statybos ir apdailos darbai - tai yra keliasdešimt žmonių ir tūkstančiai didesnių ir smulkesnių darbų. Sudaromi ir suderinami visų procesų grafikai, darbai, procesai prižiūrimi ir kontroliuojami. Kartu su užsakovu dirbsime tol, kol nebus pakabintos užuolaidos ir  sudėti paskutiniai dekoro elementai. 

3. Dekoravimo paslaugos - kuomet jau dalinai įrengta erdvė pripildoma baldais, šviestuvais, kuriamas individualus tekstilės dizainas, kartu ieškome unikalių dekoro elementų ir meno kūrinių .Taip kuriame elegantiškus, jaukius, rafinuotus namus- namus, kur gera gyventi ir ilsėtis.


Using Format